POISSONS & VIANDES

NOS POISSONS​
Filet de dorade sauce vierge
Dauraden filet mit sauce vierge / Sea bream filet with virgin sauce
Frs. 33.50

Filets de perche meunière
Egglifilet Műllerin Art / Perch fillets with butter sauce
Frs. 34.50

NOS VIANDES
​​​​​​​Burger La Plage pur bœuf
(oignon et poivron confit, mayonnaise aux champignons, fromage, salade, tomate)
Rindsburger La Plage (zwiebel,paprika,mayonnaise und champignons)
Beef burger La Plage (ognions,bell peppers,mayonnaise and mushrooms)
Frs. 26.50

Paillarde de volaille, salade de roquettes et tomate cherry
Geflügel paillard, Rucola salat und Cherry tomaten
Chicken paillard, rucola salad and cherry tomatoes
Frs. 27.50

Tartare de bœuf  préparé par nos soins, pommes frites, toasts et beurre
Frisch geschnittenes Rindstatar mit Pommes-Frites, Toastbrot und Butter
Fresh home made beef tartar, french fries, toast and butter
Frs. 34.00

Entrecôte de bœuf sauce béarnaise
Flankensteak mit béarnaise sauce
Rib steak with béarnaise sauce
Frs. 42.00

Médaillons de bœuf sauce Porto & foie gras
Rindsmedaillons mit Portwein sauce und foie gras
Beef medallion with Portwine sauce and foie gras
Frs. 42.50

Filet de bœuf aux morilles
Rindsfilet mit Morcheln / Beef fillet with morels
Frs. 46.50

Tagliata de veau, salade de roquettes et copeaux de parmesan
Kalbs tagliata,Rucola salat und fein geschnittenem Parmesan
Veal tagliata with rucola salad and parmesan slices
Frs. 44.50